Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 4136

ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗ 21/06/2012

Την Δευτέρα 25 – 06 - 2012 και ώρα 14:00 καλείστε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ.1 του Ν.3852/10 με τα παρακάτω θέματα:


 1. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αμαρίου και Περιφέρειας Κρήτης - Π.Ε. Ρεθύμνου για την εκτέλεση του έργου:«Μετατροπή Σχολικού κτιρίου στην Τ.Κ. Καλογέρου σε Νηπιαγωγείο».
 2. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αμαρίου και Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Ρεθύμνου για την εκτέλεση του έργου:«Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης στην Τ.Κ. Γερακαρίου».
 3. Συναίνεση προκειμένου να εγκριθεί πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης, για χρηματοδότηση από τον Γ΄κύκλο αξιολόγησης στον άξονα 7 –« Αειφόρος Ανάπτυξη & Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Κρήτης» με κωδικό προτεραιότητας 51 «Προώθηση της βιοποικιλότητας & της προστασίας της φύσης συμπεριλαμβανομένων των περιοχών NATURA 2000», με τίτλο:«Ανάδειξη και προώθηση των περιοχών του δικτύου NATURA 2000 στην Κρήτη».
 4. Απόφαση αποδοχής ένταξης του έργου με τίτλο :« Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του Δήμου Αμαρίου», στο τοπικό πρόγραμμα Leader στον άξονα 4 του Π.Α.Α.
 5. Αναμόρφωση προϋπ/σμού και τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικ. έτους 2012, όσον αφορά το έργο με τίτλο:«Δοκιμαστική αρχαιολογική ανασκαφή στο χώρο κατάκλισης του φράγματος «ΠΛΑΤΥ», στο έργο με τίτλο :«Καθαρισμός ρεμάτων και ρυακιών στο χώρο κατάκλισης του φράγματος «ΠΛΑΤΥ».
 6. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού 2 ατόμων Ι.Δ.Ο.Χ. ανταποδοτικού χαρακτήρα.
 7. Ψήφιση πίστωσης για πολιτιστικές εκδηλώσεις (εκδήλωση Ψηλορείτης RACE) ύψους 2.482,19 €.
 8. Απόδοση ποσού στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμαρίου ύψους 2.750,00 €.

Με την παράκληση να παρευρεθεί ο Δήμαρχος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ

   

  Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
   

  Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
  powered by HOTSoft.gr
  internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες