Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Δευτ. 18 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 7α ΜΑΡΑΚΕΙΑ

Αγία Φωτεινή:24-07-13

ΑΡ.ΠΡΩΤ.:4216

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 7α ΜΑΡΑΚΕΙΑ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΙΟΥ, σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ και συνδιοργανωτή τον Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ, διοργανώνει αγώνες στίβου στις 04 Αυγούστου 2013, στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, στη μνήμη του Μιχάλη Μαράκη, στο Δημοτικό Στάδιο «Μιχαήλ Μαράκης» στο Φουρφουρά.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΤΟΠΟΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Α. ΩΡΑ 18.50 μ.μ. : Δρόμος 1.500μ. με εκκίνηση το πατρικό σπίτι του Μιχάλη Μαράκη και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο, (Αγοριών και Κοριτσιών, γεννηθέντες/είσες από το 1996 έως και το 1999).
Β. ΩΡΑ 18.45 μ.μ. : Δρόμος 3.500 μέτρων, με εκκίνηση το Τοπικό Διαμέρισμα «Πλατανίων» και τερματισμό το Δημοτικό Στάδιο, (Ανδρών και Γυναικών, γεννηθέντες/είσες μέχρι το 1994).
Γ. ΩΡΑ 18.50 μ.μ.: Μπαλάκι & δρόμος 50 μέτρων εντός Σταδίου, (Αγοριών και Κοριτσιών, γεννηθέντες/είσες από το 2000 έως και το 2005). Μετά το πέρας των αγώνων θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα εκφωνηθούν χαιρετισμοί.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Στο τέλος των αγώνων θα απονεμηθούν:
α) Κύπελλο στον πρώτο/η και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δρόμου,
β) Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετάσχοντες αθλητές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Υποβάλλονται τηλεφωνικώς στο τηλ. 2833340213, την ημέρα των αγώνων μέχρι 18:00 μ.μ. στο γήπεδο, καθώς και για υπογραφή δηλώσεων και παραλαβή αριθμών.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Είναι υποχρεωτική με ατομική ευθύνη συμμετασχόντων. Για τους ανηλίκους με ευθύνη των γονέων τους. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Στέφανος Μιχ. Σημαντήρας

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες