Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τρι. 26 Σεπτ. 2017
Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Κτηνοτρόφων με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρίου, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013 στην θέση ΠΑΝΑ του Ψηλορείτη.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν η γνωριμία του ψηλότερου αυτού βουνού της Κρήτης και των ανθρώπων που εργάζονται πάνω σΆ αυτό. Νωρίς το πρωί έγινε η λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Μύρωνα από τον Πατέρα Σεβαστιανό Πολιτάκη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη προερχόμενος από τα χωριά του Αμαρίου και όχι μόνο.

Ακολούθησε πλούσιο τραπέζι που επιμελήθηκαν οι Κτηνοτρόφοι της περιοχής, χωρίς να λείπει από αυτό το περίφημο Αντικριστό. Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους αυτούς που προσέφεραν διάφορα προϊόντα για να γίνει η εκδήλωση αυτή.

Κάτω από την σκιά των Πρίνων, όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, απολαμβάνοντας τον καλό μεζέ, με το καλό κρασί αλλά και το τραγούδι. Είναι σίγουρο λοιπόν ότι αυτοί που αποφάσισαν να ανηφορίσουν στο εκπληκτικό αυτό βουνό του Ψηλορείτη, αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, γνωρίζοντας αυτό και τους ανθρώπους του.

Τέλος θα κρατήσουμε την υπόσχεση του Δημάρχου κου Σημαντήρα Στέφανου, όπως και του Προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμαρίου κου Πατένα Γεώργιου ότι η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο μετά τον 15Αύγουστο.
Και του χρόνου λοιπόν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΦΡΟΥΤΑ)
ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ – ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ (ΦΡΟΥΤΑ)
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ)
ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ)
ΑΦΟΙ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ (ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ)
ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ)
ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΛΙΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΕΙΔΗ SUPER MARKET)
ΜΕΛΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ (ΚΡΕΑΣ )
ΝΕΟΝΑΚΗ ΝΙΚΟΣ (ΚΡΕΑΣ)

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες