Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 3534

ΑΓ.ΦΩΤΕΙΝΗ 30/05/2014

Την Δευτέρα 02 – 06 - 2014 και ώρα 18:30μμ καλείστε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ.5 του Ν.3852/10 με τα παρακάτω θέματα:

Η συνεδρίαση έχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος διότι:
Α. Η χρηματοδότηση για την συντήρηση του δρόμου έγινε στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου.
Β. Η χρηματοδότηση για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας γίνεται στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και ο κίνδυνος να προκληθεί πυρκαγιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι μεγάλος, πρέπει ο Δήμος να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.
Γ. Επειδή δημότες μας ζητούν άδεια να ιδρύσουν και να λειτουργήσουν επιχειρήσεις εντός της περιφέρειας του Δήμου και ο χρόνος να γίνει τακτική συνεδρίαση είναι μακρύς.


  1. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους, 60.000,00 € για την εκτέλεση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΗΣ» ΜΕ ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ΕΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Τ.Κ. ΒΟΛΕΩΝΩΝ» ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ , με Κ.Α. 2014 ΕΠ0020000 τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του.
  2. Αποδοχή χρηματοδότησης για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας προϋπολογισμού 32.200,00 € και κατανομή σε έργα πυροπροστασίας.
  3. Χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης Λιανικού και Χονδρικού Εμπορίου – Επιχειρήσεως Λιανικής και Χονδρικής Διάθεσης Τροφίμων και ποτών (Ζαχαροπλαστείο) στην Τ.Κ. Αποστόλων στην Λαγουβάρδου Άννα του Μάρκου.
  4. Χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης Λιανικού και Χονδρικού Εμπορίου – Επιχειρήσεως Λιανικής και Χονδρικής Διάθεσης Τροφίμων και ποτών (παραδοσιακό καφενείο) στην Τ.Κ. Πατσού στην Ψυχαράκη Μαρία.

Με την παράκληση να παρευρεθεί ο Δήμαρχος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες