Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 27 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ NATURA 2000 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ"

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Έργου «Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την ανάδειξη και προώθηση των περιοχών του Δικτύου NATURA 2000 στην Κρήτη» διοργανώνει την υλοποίηση 22 Ημερίδων σε αντίστοιχους Δήμους της Κρήτης. 
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να συμβάλλει στην αναγνώριση και την κατανόηση της αξίας των συνολικά 53 προστατευόμενων περιοχών της Κρήτης και να κινητοποιήσει, να παροτρύνει και να εμψυχώσει τους κατοίκους και τις διάφορες ομάδες πληθυσμού των 22 Δήμων του νησιού όχι μόνο να δεσμευτούν και να συμμετάσχουν ενεργά στην προστασία τους, αλλά και να διακρίνουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε ότι αφορά στο επαγγελματικό και επιχειρηματικό πεδίο των περιοχών αυτών.
Την Ημερίδα θα προλογίσουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου και θα μιλήσουν 7 επιστήμονες με εξειδίκευση στο Δίκτυο NATURA 2000. 
Η παρουσία σας θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική στην εκδήλωση που προγραμματίζεται στον Δήμο Αμαρίου την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015.

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες