Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η 75η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ

Ο Δήμαρχος κ. Παντελής Μουρτζανός και οι Αντιδήμαρχοι κ. Βασίλης Κλάδος και κ. Μενέλαος Φραγκιουδάκης παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου που έγιναν στην έδρα του Δήμου Αγία Φωτεινή και στην ιστορική έδρα του Δήμου στο Φουρφουρά.

            Στην Αγία Φωτεινή μετά τη δοξολογία ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων από τον κ. Δήμαρχο, τον Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Αποστόλων και από μαθητές του Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου Αποστόλων και Γυμνασίου Συβρίτου.

            Στο Φουρφουρά μετά τη δοξολογία ακολούθησε παρέλαση μαθητών και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον Πεσόντων από τον κ. Δήμαρχο, την εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Φουρφουρά και από μαθητές του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου Φουρφουρά.

            Τέλος, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκαν δοξολογία και καταθέσεις στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων και άλλων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες