Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

Συγκέντρωση βασικών αγαθών για τους πρόσφυγες

        Είναι γνωστό σε όλους ότι το δράμα των προσφύγων στη χώρα μας βρίσκεται στην κορύφωσή του. Χιλιάδες πρόσφυγες αναζητούν μια θέση στον ήλιο, σε μια πορεία απελπισίας αλλά και ελπίδας.

       Ελάχιστο ανθρώπινο χρέος όλων μας, είναι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που ο πόλεμος έδιωξε από τα σπίτια τους. Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας, προσφέροντας τους τα βασικά εφόδια κατά το χρόνο παραμονής και μέχρι να συνεχίσουν το ταξίδι τους, για αναζήτηση ασφαλούς τόπου διαμονής και διαβίωσης.

       Ο Δήμος Αμαρίου σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς , ξεκινά  τη συγκέντρωση βασικών αγαθών όπως, γάλα – τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης  – είδη ατομικής υγιεινής γυναικών- πάμπερς- χαρτί υγείας – αντισηπτικά αλλά και ρούχα όπως μπουφάν, κάλτσες, γάντια , σκουφιά , κουβέρτες  κ.λ.π.).  

       Οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική, είναι ο τρόπος για να δείξουμε έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας. Να κάνουμε το ανθρώπινο καθήκον μας προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

       Η ανθρωπιστική βοήθεια που θα  συγκεντρωθεί θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι 28/03/2016 στο Δημαρχείο Αμαρίου προκειμένου να μεριμνήσει ο Δήμος για την αποστολή της, με συνοδεία εκπροσώπων  της ΠΕΔ –Κρήτης και την παράδοσή της, στους Δήμους που διαχειρίζονται  το προσφυγικό ζήτημα.

 

                                                                                                                                         Ο Δήμαρχος

 

                                                                                                                        Παντελής Μουρτζανός

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες