Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

Το Αμάρι για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί συγκεντρώνοντας και μεταφέροντας μεγάλες ποσότητες ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες

Σήμερα το βράδυ λοιπόν, ταξιδεύει το πρώτο φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια από την ΠΕΔ – Κρήτης που συγκέντρωσε ο Δήμος Αμαρίου.

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Ο Δήμος Αμαρίου σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, έπειτα από την απόφαση της Π.Ε.Δ. Κρήτης για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες, ξεκίνησε  τη συγκέντρωση βασικών αγαθών ως ένδειξη ελάχιστου ανθρώπινου χρέους στους ανθρώπους που ο πόλεμος έδιωξε από τα σπίτια τους.

    Η άμεση ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, ο απλός κόσμος πρόσφερε, ακόμα και από το υστέρημά του και έτσι ο Δήμος Αμαρίου κατάφερε να συγκεντρώσει 419 μεγάλα κιβώτια με τρόφιμα, είδη υγιεινής, είδη ρουχισμού και υπόδησης.

   Ο Δήμαρχος Αμαρίου σε σχετική δήλωση είπε: «Ως Δήμαρχος Αμαρίου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες που πρόσφεραν υλικά αγαθά αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους, τον ανθρωπισμό τους μα πάνω από όλα τον ιδιαίτερο πολιτισμό των Αμαριωτών. Τους Εφημέριους του Δήμου, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και Πολιτιστικών Συλλόγων που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της  ενημέρωσης, συγκέντρωσης και παράδοσης των υλικών αγαθών στο Δημαρχείο.

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους των δομών  «Βοήθεια στο Σπίτι» για την βοήθεια που πρόφεραν κατά τη συγκέντρωση, καταγραφή και συσκευασία των προϊόντων καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρίου που βοήθησαν, με κάθε τρόπο, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ευχαριστώ επίσης, τον κ. Βαρούχα Εμμανουήλ ο οποίος αφιλοκερδώς  μεταφέρει, με το Δ.Χ. φορτηγό του, τα συγκεντρωθέντα αγαθά στην Αθήνα, προκειμένου να παραδοθούν αρχικά στο κέντρο συλλογής και διανομής αγαθών στο Παλαιό Φάληρο και στη συνέχεια να διατεθούν στους Δήμους όπου λειτουργούν  δομές διαμονής προσφύγων. Τέλος ευχαριστώ την εταιρία «ΑΝΕΚ – LINES» η οποία ενέκρινε την δωρεάν ακτοπλοϊκή μετακίνηση του φορτηγού που μεταφέρει την ανθρωπιστική βοήθεια από το λιμάνι των Χανίων στον Πειραιά και αντίστροφα». 

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες