Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/04/2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΙΟΥ

  

          Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνης, Αντιπύραρχος κ. Μανώλης Ακουμιανάκης και ο Προϊστάμενος του  Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίας Φωτεινής, Αρχιπυροσβέστης κ. Μιχάλης Τζωρτζινάκης, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό.

       Η συνάντηση εκτός από εθιμοτυπική, ενόψει της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνης ήταν και ουσιαστική. Για τη νέα αντιπυρική περίοδο συζητήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια,  η λήψη συγκεκριμένων μέτρων πρόληψης πυρκαγιάς καθώς και ο συντονισμός των υπηρεσιών σε περίπτωση εκδήλωσης της. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Ακουμιανάκη καλή επιτυχία, δήλωσε γνώστης των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα και δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός στην υλοποίηση του σχεδιασμού πυροπροστασίας της περιοχής του Δήμου. 

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες