Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 27 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/4/2017
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου στο Δήμαρχο Αμαρίου

Το Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό, επισκέφτηκε σήμερα  ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, Πύραρχος, κ. Νικόλαος Λαγουδάκης, συνοδευόμενος από ανώτατους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος  καθώς και από τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίας Φωτεινής,  στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Ο Δήμαρχος Αμαρίου καλωσόρισε τον κ. Λαγουδάκη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία ενώ τον διαβεβαίωσε  ότι στο δύσκολο έργο του θα έχει αρωγό και συμπαραστάτη τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρίου στο πλαίσιο της συνέχισης της, μέχρι σήμερα, άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης,  μεταξύ των άλλων, συζητήθηκαν ζητήματα εθελοντισμού, πολιτικής προστασίας, αντιμετώπισης έκτακτων φυσικών φαινομένων, και ιδιαίτερα τα ζητήματα πρόληψης και καταστολής πυρκαγιών, που πλήττουν την περιοχή του Αμαρίου κατά τους θερινούς μήνες.

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες