Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 27 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

        Ας υποδεχτούμε το 2018 με ελπίδα και θετικές σκέψεις και ας παλέψουμε για μία κοινωνία με προοπτική και όραμα όπου θα κυριαρχεί η αγάπη και η αλληλεγγύη.

        Επιθυμία μου είναι, η νέα χρονιά να ξεκινήσει όχι μόνο με ευχές, αλλά και με δεσμεύσεις.  Δέσμευση δική μου, αλλά και των συνεργατών μου, είναι να  συνεχίσουμε αδιάκοπα τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στηνεπίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας. Στοχεύουμε στην ολοκλήρωση των έργων που εκτελούνται καθώς και στην εξεύρεση χρηματοδότησης για έργα που έχουμε σχεδιάσει μέσω τουαναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου μας.

     Συνεργαζόμαστε στενά  με την Π.Ε. Ρεθύμνου και την Περιφέρεια Κρήτης και ευελπιστούμε,όπως η Μονάδα Επεξεργασίας απορριμμάτων, το 2017 πήρε το δρόμο της, με την αποδοχή χρηματοδότησης 32.500.000 Ευρώ και ήδη βρισκόμαστε στην διαδικασία έκδοσης των τευχών δημοπράτησης,το νέο έτος να υπάρξει θετική εξέλιξη για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Δήμου μας: Αμαριώτικος δρόμος, Φράγμα Πλατύ, Φράγμα Ελενών – Γερακαρίου, Σχολή Ασωμάτων, Υβριδικό υδροηλεκτρικό Φράγματος Ποταμών.

     Χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2018!

 

 Δήμαρχος Αμαρίου

Παντελής Μουρτζανός                                                                                                       

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες