Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΜΑΡΙΟΥ

     Ο Δήμος Αμαρίου, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και η Αναπτυξιακή Κρήτης, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνουν με θέμα: παρουσίαση των προγραμμάτων για τις ανοικτές δράσεις του ΕΠανΕΚ /ΕΣΠΑ 2014-2020  : 

«Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»  και

«ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ».

 την  Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Αγία Φωτεινή). 

Η δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», αφορά στην 45% χρηματοδότηση των επιλέξιμων δαπανών  και αγγίζει το 50% στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού.

Η δράση «Επιχειρούμε Έξω», στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις, ενώ η Δημόσια Επιχορήγηση ανέρχεται σε ποσοστό 50%.

Η παρουσίαση των παραπάνω προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες