Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ''ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA 2000'' ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΙΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης – Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ), σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρίου σας προσκαλεί σε θεματικό εργαστήριο με τίτλο : «Περιοχές NATURA 2000: Ευκαιρία ή εμπόδιο για την ανάπτυξη;».

Η εκδήλωση υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος LIFE13 INF/GR/000188 με τίτλο: «Οι οικολογικές υπηρεσίες, τα κοινωνικά οφέλη και η οικονομική αξία των υπηρεσιών των οικοσυστημάτων στις περιοχές NATURA 2000 στην Κρήτη» (LIFE Natura2000ValueCrete) και θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγία Φωτεινή, Αμαρίου) και ώρα 12.00 π.μ.  

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ρόλος σας είναι καθοριστικός στην ενημέρωση σε θέματα που σχετίζονται με τις Προστατευόμενες Περιοχές του Δικτύου NATURA 2000, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως ενημερώσετε σχετικά τα μέλη σας προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να διατυπωθούν προτάσεις από πλευράς των κοινωνικών εταίρων και να συζητηθούν προβλήματα που σχετίζονται με τις ΠΠ του νησιού.

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες