Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 27 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με Τιμή και Σεμνότητα γιορτάστηκε η 74η Επέτειος του Ολοκαυτώματος της Λοχριάς

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 4 Μαΐου οι εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για την 74η  επέτειο του Ολοκαυτώματος της Λοχριάς από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λοχριάς.

Στο Μνημείο Πεσόντων τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση, ακολούθησε εκφώνηση πανηγυρικού από την κ. Ευαγγελία Δημητρακάκη, Μέλος Δ.Σ.  Πολιτιστικού Συλλόγου Λοχριάς και κατάθεση στεφάνων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου κ. Κωνσταντίνος Δανδουλάκης, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός, οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου κ. Στέλιος Σπανουδάκης, Ανωγείων κ. Βασίλης Σμπώκος και Φαιστού κ. Γιάννης Ξηρουδάκης,  εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος καθώς και  εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής. Συγκινητική, επίσης, υπήρξε η συμμετοχή απλών δημοτών που θέλησαν, με την παρουσία τους, να  αποτίσουν ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες - ήρωες του Ολοκαυτώματος της Λοχριάς.

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες