Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Σαβ. 16 Φεβ. 2019
Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 24-9-18

Την  Δευτέρα  24 -9-2018   και ώρα 19:00 μ.μ. καλείστε  στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με το άρθρο 74 παρ. 4 του  Ν.4555/18, με τα παρακάτω θέματα:

1. Αποδοχή χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Κρήτης ύψους 149.500,00 € για την εκτέλεση του  έργου: «Υδροαρδευτικά Έργα  και Υποστηρικτικές Μελέτες  2014ΕΠ00200005 της ΣΑΕΠ002,  1ο Υποέργο(νέο): Κατασκευή και Επισκευή δεξαμενών Ύδρευσης σε Τ.Κ. Δήμου Αμαρίου » με αντίστοιχη αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού του Δήμου  Αμαρίου οικονομικού έτους 2018.       

2. Αποδοχή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών  ύψους 180.000,00 € για την εκτέλεση  του  έργου: «Πρόγραμμα πρόληψης  και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ  Α΄και Β΄βαθμού της χώρας» με  αντίστοιχη αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος και του  προϋπολογισμού του Δήμου  Αμαρίου οικονομικού έτους 2018.

3. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους  12.400,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την ένταξη της πράξης:«Αναβάθμιση και συντήρηση  σχολικών  κτιρίων του Δήμου Αμαρίου» με αντίστοιχη  αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αμαρίου  οικονομικού έτους 2018.

4. Αποδοχή χρηματοδότησης, ύψους  206.000,00 €, από το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», για την ένταξη της πράξης: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρίου», με αντίστοιχη αναμόρφωση του  Προϋπολογισμού του Δήμου Αμαρίου οικονομικού έτους 2018.

5. Αναμόρφωση προϋπ/σμού.

6. Έγκριση του 2ου ΑΠΕ για την εκτέλεση του έργου: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ  ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ  Α΄ ΚΑΙ  Β΄ ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».   

7. Παράταση  προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή τεχνικών έργων στο Νεκροταφείο της Τ.Κ. Γερακαρίου  Δήμου  Αμαρίου».

8.Έγκριση του 2ου ΑΠΕ εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή τεχνικών έργων στο Νεκροταφείο της Τ.Κ. Γερακαρίου  Δήμου  Αμαρίου».

9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών:

    α. ενοικίαση πιάνου και φωτιστικής κάλυψης                 

    β. ενοικίαση ηχητικού συστήματος, και παροχή υπηρεσιών ηχοληψίας και προβολή εικόνων            

    γ. συνδιοργάνωση μουσικής εκδήλωσης για την 74η επέτειο του  ολοκαυτώματος  των χωριών του Κέδρους από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής

        δ. Καθαρισμός δασικού οδικού δικτύου Δήμου Αμαρίου

        ε. συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων

      στ. συντήρηση και επισκευή δημοτικών κτιρίων Τ.Κ. Αποστόλων οικ. Αγίας Φωτεινής, Άνω Μέρους Μοναστηρακίου, και Φουρφουρά

        ζ. επισκευές ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κοινοχρήστων χώρων Δήμου Αμαρίου             

 10. Έγκριση δαπάνης των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων  για την  74η επέτειο του  ολοκαύτωματος  των χωριών του Κέδρους από τα Γερμανικά  στρατεύματα κατοχής.

 11. Διαγραφή τελών.

12. Κατανομή πιστώσεων στις σχολικές επιτροπές Α/μιας και Β/μιας εκπαίδευσης Δήμου Αμαρίου.

13. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου

Με την παράκληση να  παρευρεθεί ο κ. Δήμαρχος

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΤΟΥ Δ.Σ.                                                                  

     ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΓΑΛΑΤΙΟΣ                                                            

   

                                                                        

                                                                                

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες