Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Δευτ. 18 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/10/2018
Παραλαβή νέου ισότροχου εκσκαφέα- φορτωτή JCB από το Δήμο Αμαρίου

Ένας  (1) καινούργιος ελαστικοφόρος ισότροχος εκσκαφέας- φορτωτής JCB τύπου 4CX  με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς,  ισχύος 81kW/110ΗΡ με μόνιμα τοποθετημένο μηχανισμό φορτώσεως στο εμπρόσθιο μέρος, με σπαστό κάδος φόρτωσης και μηχανισμό εκσκαφής στο οπίσθιο μέρος με κάδο εκσκαφής, εκ των πλέον εξελιγμένων και αναγνωρισμένων τεχνολογικά τύπων, κατασκευασμένος σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα μηχανήματα έργων, παραδόθηκε σήμερα στο Δήμο Αμαρίου. Η «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΑΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ» προϋπολογισμού 112.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και από Τακτικά έσοδα (ίδιους πόρους) του Δήμου Αμαρίου.

Την παραλαβή έκανε ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός ο οποίος  δήλωσε: «Ένας νέος  εκσκαφέας – φορτωτής θα προσφέρει από σήμερα τις υπηρεσίες του στους δημότες μας, διασφαλίζοντας συγχρόνως, καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας στους Χειριστές Μηχανημάτων Έργου του Δήμου μας.

Μετά την προμήθεια του υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου το οποίο ήδη βρίσκεται σε κυκλοφορία, ήρθε να προστεθεί στο στόλο μηχανημάτων έργου, το νέο αυτό μηχάνημα, που σημειωτέον, δεν είναι τα μοναδικά που προβλέπει ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής, αλλά η αρχή μιας στοχευμένης προσπάθειας καθώς θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον η προμήθεια και άλλων μηχανημάτων έργου καθώς και καινούργιων οχημάτων,  τα οποία θα καλύψουν  ουσιαστικές και λειτουργικές ανάγκες και θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής μας.

Ευχαριστώ  τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μου, που ανταποκρινόμενοι και συνεργαζόμενοι άψογα, υλοποιούν καθημερινά το σχεδιασμό στόχων που θέσαμε από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας». 

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες