Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 27 Μαρ. 2019
Εκδηλώσεις

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Μουρτζανός Παντελής

Ο  Παντελής   Μουρτζανός  γεννήθηκε  το 1963 στο Φουρφουρά,  είναι  το πέμπτο παιδί της οικογένειας του Φίλιππα Μουρτζανού και της Γαρυφαλιάς  Διαμαντάκη, παντρεμένος με την Ελένη Λιοδάκη από τον Μέρωνα υπάλληλο Τραπέζης και  έχουν τέσσερα παιδιά.
Ο Παντελής Μουρτζανός σταδιοδρόμησε  επιτυχώς στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις και με  τις ικανότητες και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει αναδείχθηκε  στις ανώτερες βαθμίδες της Ηγεσίας.
Εμφορούμενος από την αγάπη και το πάθος του, για τον Τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και όταν αναγκάστηκε ν' απομακρυνθεί  από το Αμάρι, το ενδιαφέρον και η έγνοια του για τα προβλήματα και τους ανθρώπου του δεν έλλειψαν ποτέ.
Στις αρχές του 2014, μετά από  φιλικές παραινέσεις  συνδημοτών μας  διέκοψε την επαγγελματική του ανέλιξη, για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά  στα κοινά της Περιοχής.
Τέθηκε επικεφαλής του Συνδιασμού ΑΜΑΡΙ-Νέα Πορεία, και στις εκλογές του Μαϊου εξελέγει Δήμαρχος.
 Με ένα διεκδικητικό πλαίσιο, καινοτόμες ιδέες και μεθοδική δουλειά, πιστεύει θα επιτύχει  την ουσιαστική  αναβάθμιση της  Αυτοδιοίκησης στον Τόπο μας  και θα συμβάλει  στη  χάραξη  μιας Νέας δημιουργικής  Πορείας  για το ΑΜΑΡΙ , που θα διασφαλίζει το μέλλον και την Αναπτυξιακή του προοπτική.

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες